ervaringen met mij als fotograaf

Al het moois in de wereld vastleggen in een beeld. Een beeld dat je raakt. Dat je verrast.

contact

Creatief

Marcel heeft in de afgelopen jaren een aantal keren zakelijke foto’s voor mij gemaakt.
Tijdens het nemen van de foto’s merk je nauwelijks dat hij er is; daardoor gedraagt iedereen zich op een natuurlijke manier en dat komt tot uitdrukking in het uiteindelijke product. Marcel neemt niet alleen wonderschone foto’s maar denkt ook goed mee over hoe zijn foto’s gebruikt gaan worden.

Fulco Theunissen

Een feestje…

Ik wilde een fotoshoot voor zowel privé als zakelijk te gebruiken foto’s.
Marcel heeft het talent een sfeer te scheppen van veiligheid en discretie, zodat je je, als niet professioneel fotomodel, op je gemak voelt ondanks dat je volledig in de ‘spotlights’ staat. Daardoor kon hij de plaatjes maken, die ik zelf nooit zo mooi, origineel en creatief zou kunnen maken.  Voor nu en nog eens!

Liesbeth van Arendonk

Mood Art

Aanrader!

Marcel is als fotograaf maar ook als websitebouwer een hele creatieve aanvulling op ons bedrijf. Als fotograaf heeft hij onze trouwfoto’s gemaakt en hij is de no-nonsense fotograaf die wij destijds zochten. En nu ook denkt hij met ons mee alsof het zijn eigen bedrijf is. Geen vraag of suggestie is hem te veel! Ik raad hem iedereen aan die op zoek is naar een foto-repportage (dat kan trouwen zijn maar ook familie portretten) en kleine ondernemers die een website willen zijn bij hem aan het juiste adres!

Partingoli - Italie